DIA'S @HOME

Eindelijk! Na een lange periode mag de leiding terug een evenement organiseren voor jullie. In de huidige toestand is het niet mogelijk om onze jaarlijkse hamburgeravond en aansluitende kamportage te laten doorgaan. Maar niet getreurd, want wij hebben een leuk coronaproof alternatief voor jullie... DIA'S @HOME BOXEN.

Dit jaar kunnen jullie gezellig met jullie bubbel vanuit je zetel alle foto's van het kamp bekijken terwijl je geniet van lekkere hapjes en drankjes voor jong en oud!

Hieronder vindt u het bestellingsformulier waarin u kan kiezen tussen een Standaardbox of een Deluxebox beide met of zonder een USB-stick of gewoon alleen een USB-stick. Dit met de kamportage van alleen de meisjes, alleen de jongens of allebei. U kan dit allemaal bestellen t.e.m. 6 NOVEMBER.

https://docs.google.com/forms/d/1QeQuSIUgoCtbSm4KwtXGznPQw-GFQz7wldQB9GnZeJo/edit?fbclid=IwAR0ZPr-GYR-Lez6UCIIs8wzvA6f7pWVwBENX9aG6EDq-izwRlgHQEgVsEqk

Vervolgens zal u uw bestelling in ontvangst mogen nemen op 14 november, zodat u die avond nog gezellig met uw bubbel kan genieten van onze kamportages. Hoe we het verdelen van deze boxen coronaproof zullen aanpakken, zal verder gecommuniceerd worden via mail en de sociale media.

Groetjes,
De leiding van KSA Gudrun Schoten en KSA Sint-Jan Berchmans Schoten.