Inschrijven hamburgeravond

Beste ouders en leden,
 
Op zaterdag 13 november organiseert de leiding van KSA Gudrun een hamburgeravond!
 
U kan bij ons aan tafel aanschuiven tussen 17 uur en 19.15 uur. Daarna kan u kijken naar de kampreportage van de meisjes en de jongens.
 
Een menu voor volwassenen kost 10 euro (keuze uit gewone hamburger of veggieburger). Een kindermenu kost 7 euro en een extra hamburger/veggieburger kan u bijbestellen voor 2 euro. In beide menu’s zijn frietjes, saus en groenten inbegrepen. Drankbonnetjes kan u ter plaatse kopen.
 
Inschrijven voor onze hamburgeravond kan t.e.m. 4 november. Gelieve de deadline te respecteren. Het is niet mogelijk na de deadline nog in te schrijven. De betaling gebeurt ter plaatse (u kan zowel cash als met uw bankkaart betalen).  
 
Bij vragen kan u ons contacteren via ksagudrun@hotmail.com .
 
Inschrijvingen kan via volgende link: https://forms.gle/qz7mZViSnh5gWFYE7
Op zaterdag 13 november organiseert de leiding van KSA Gudrun een hamburgeravond! U kan bij ons aan tafel aanschuiven tussen 17 uur en 19.15 uur. Daarna kan u kijken naar de kampreportage van de meisjes en de jongens. Een menu voor volwassenen kost 10 euro (keuze uit gewone hamburger of veggieburger). Een kindermenu kost 7 euro en een extra hamburger/veggieburger kan u bijbestellen voor 2 euro. In beide menu’s zijn frietjes, saus en groenten inbegrepen. Drankbonnetjes kan u ter plaatse kopen. Hieronder vindt u de bestelbon. Inschrijven voor onze hamburgeravond kan t.e.m. 4 november. Gelieve de deadline te respecteren. Het is niet mogelijk na de deadline nog in te schrijven. De betaling gebeurt ter plaatse (u kan zowel cash als met uw bankkaart betalen). Vergeet zeker dit formulier niet te verzenden. U ontvangt een automatische bevestigingsmail na uw inschrijving. Bij vragen kan u ons contacteren via ksagudrun@hotmail.com . Met smakelijke groetjes, De leiding van KSA Gudrun
forms.gle
 
 
Met smakelijke groetjes,
 
De leiding van KSA Gudrun