Inschrijving kamp 2021

Beste ouders,

Hieronder kan u verdere info omtrent het kamp dit jaar vinden, samengebundeld in het kampboekje. Voorlopig ziet het ernaar uit dat dezelfde maatregelen als vorig jaar zullen gelden: op kamp in bubbels van 50. 

Om zicht te krijgen op het aantal leden, vragen we aan alle ouders om voor 10 juni een online in te schrijven. Hierin kan u aangeven of uw dochter wel, misschien of niet meegaat op kamp. Ouders die nog niet zeker zijn, duiden 'misschien' aan. U kan tot 5 juli beslissen of uw dochter wel of niet mee op kamp gaat. 

Indien uw dochter meegaat op kamp en haar medische fiche niet meer up-to-date is, of nog niet is ingevuld, vragen we deze (opnieuw) in te vullen en te bezorgen aan de leiding. Lege exemplaren zijn hieronder te vinden. 

De inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is overgeschreven op onze rekening. De prijzen per ban zijn:

MINI'S                    105 euro

ROODKAPJES      135 euro

JONGTOPPERS    135 euro

TOPPERS              165 euro

LEIDING                 170 euro

U stort dus het juiste bedrag op het rekeningnummer van KSA Gudrun Schoten: BE26 7310 3302 4229 met vermelding van kamp 2021 + ban + naam lid

Opgelet! Dit is een ander rekeningnummer dan dat van de jongens!

Verder organiseren we ook dit jaar een online infomoment op vrijdag 2 juli, waarop de maatregelen van de overheid concreet zullen worden toegelicht. Later volgt ook een informatieboekje. Dit boekje zal de meest recente beslissingen van de overheid en kampmaatregelen toelichten. Wat in dit boekje staat, is dus voorlopige informatie!

Vragen die in dit kampboekje nog niet beantwoord zijn, kunnen altijd via mail gesteld worden of zullen later worden beantwoord. 

/sites/ksagudrun.ksasite.be/files/wysiwyg/kampboekje-ksa-gudrun-2021-zaak-280-de-rode-orde.pdf

/sites/ksagudrun.ksasite.be/files/wysiwyg/medische_fiche_ksa_0.docx

 

Groetjes,

De leiding

CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.