Over ons

KSA Gudrun Schoten is een toffe jeugdbeweging voor meisjes vanaf zes jaar. Elke zaterdag hebben wij van 14u tot 17u activiteit. Een enthousiast team van leidsters staat telkens opnieuw klaar om een leuk spel te spelen met hun leden. Het hoogtepunt van het jaar is natuurlijk het kamp: elk jaar trekken we er in juli met z’n allen op uit. We slapen in tenten, maken al eens zelf eten en beleven elke dag weer enorm veel plezier. Doorheen het jaar wordt er per leeftijdsgroep ook een weekend georganiseerd, waarop de hele groep echt naar elkaar kan toegroeien.

Indien u nog vragen heeft, kan u ons altijd een mailtje sturen. Nieuwe leden zijn het hele jaar welkom, aarzel dus niet indien u uw dochter graag eens een keertje laat proberen! Meisjes mogen drie zaterdagen komen meespelen, voor ze de beslissing krijgen of ze zich willen inschrijven voor een heel jaar.

Voor meer info over KSA Sint-Jan Berchmans Schoten, de Schotense KSA voor jongens, kan u terecht op ksaschoten.be

KSA Gudrun Schoten hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Via de link geven we heldere en transparante informatie overe wat we met je gegevens doen. KSA Gudrun Schoten houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

/sites/ksagudrun.ksasite.be/files/wysiwyg/privacyverklaring.docx